2231269 Bedrijfskern Hardinxveld Giessendam   LinkedIn   Activiteitenmiddag

3 oktober 2023

Inspirerende en ontspannen
activiteitenmiddag

De Maarsseveense Plassen is een centraal gelegen recreatiegebied, nabij Utrecht. De leden van de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam verzamelden zich op woensdag 6 september bij evenementenlocatie InnStyle, middenin dit schitterende, waterrijke gebied voor een inspirerende en ontspannen activiteitenmiddag.

Na aankomst en een verfrissend drankje volgde een presentatie van voetbaltrainer Ruud Brood, die met een mooie mix van anekdotes de link legde tussen profvoetbal en ondernemen.

Cruijff

Wist u bijvoorbeeld dat Ruud Brood als jonge speler deel uitmaakte van de selectie van Feyenoord die in 1984 aan de hand van Johan Cruijff kampioen van Nederland werd? Hij wisselde herinneringen aan Cruijff en Van Hanegem af met ervaringen uit een recenter verleden: bijzonder inspirerend!

Drakenboten

Vervolgens was het tijd voor actie: de drakenboten lagen klaar. Alleen nog even twee teams samenstellen en voorbereiden op een onderlinge roeicompetitie. Gelijktijdig roeien ziet er eenvoudiger uit dan het in de praktijk is. Veel gespetter en héél veel lol later, werd er weer afgemeerd!

BBQ

Afhankelijk van voorkeur en vermoeidheid, was de keuze vervolgens voor golfen, boogschieten of een borrel. Afslaan op de vaste wal en proberen de golfbal in de hole op een drijvend plateau te slaan. Onmogelijk! Of met boog en pijl met rubberen punt de gong laten galmen! De borrel ging als vanzelf over in een prima georganiseerde barbecue.

Geslaagd

Samenvattend was het een zeer geslaagde en ontspannen dag! Gezelligheid, schitterend weer en goed gezelschap, zorgde dat de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam weer een geslaagd evenement kan bijschrijven!

Heb je een vraag aan De Bedrijfs­kern?

Wilt u meer informatie over de Bedrijfskern? Neem dan contact met ons op!

Contact

Postbus 223
3370 AE Hardinxveld-Giessendam

De Bedrijfskern is aangesloten bij::

Smart
Fod
Disclaimer
Privacy policy
Cookieverklaring
Wijzig uw cookievoorkeuren
Ontwerp & realisatie: MM Smart Delta Drechtsteden