BVD advocaten

Of het nu gaat om een arbeidsgeschil, een contractenkwestie of het begeleiden van een bouwzaak, al onze advocaten geloven dat recht vooral gedaan moet worden. De gereedschapskist van het recht omkeren dus. Liefst in overleg met de wederpartij en anders in procedure.

Onze advocaten specialiseren zich op het terrein van bepaalde rechtsgebieden en delen waar nodig deze kennis met elkaar. Dat levert waardevolle kruisbestuiving op. Deze manier van werken wordt door onze cliënten gewaardeerd. Niet voor niets weten ondernemers en particulieren ons te vinden. We schatten kansen in, geven advies en gaan over tot actie. Doeltreffend zoeken we naar de juiste route om het gewenste resultaat te bereiken.

BVD advocaten heeft veel expertise opgebouwd in de (maritieme) aannemerij, de bouw, retail, het onderwijs en de zorg. Zo combineren we kennis van de markt met kennis van het recht. Onmisbaar om onze cliënten optimaal te dienen!

U bent uitgenodigd verder met ons kantoor en onze dienstverlening kennis te maken. Bezoek daarom onze website: www.bvd-advocaten.nl.

Contactgegevens

Moerbei 11
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam

T.  0184 620 163

E.  alberts@bvd-advocaten.nl

Bekijk website