Exalto Beheer B.V.

Alles van u nodig heeft, vindt u bij Exalto

Als Technische Groothandel ondersteunt Exalto haar klanten bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces. Onze klanten adviseren en helpen met het kiezen van de benodigde producten voor hun werkzaamheden en deze producten op tijd, compleet en op juiste plaats leveren is de kracht van Exalto. Hiermee ontzorgen wij de klant, zodat zij hun verschillende werkzaamheden makkelijker en met een hogere kwaliteit kunnen uitvoeren.

De klant heeft bij Exalto een groot assortiment tot zijn beschikking en hoeft dus niet verder te shoppen. Dit gaat zowel offline als online met één grote catalogus en één webshop. Vandaag de dag kan de klant 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellen en Exalto kan ruim 25.000 artikelen direct uit voorraad de volgende werkdag leveren in de Benelux en Duitsland.

Exalto zorgt voor zekerheid door haar snelle leveringen, goede producten, technische ondersteuning en persoonlijke aandacht. Dankzij de goede samenwerking met klanten, leveranciers en de inzet van de medewerkers groeit Exalto gestaag.

Van professionals voor professionals!

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 12
3371 XE Hardinxveld-Giessendam

Postbus 40
3370 AA Hardinxveld-Giessendam

T.  0184 - 615 800

E.  sales@exalto.com

Bekijk website