Klimaatservice Holland BV

Klimaatservice Holland BV en Elektroservice Holland BV zijn landelijk opererende installatiebedrijven met disciplines die elkaar versterken en aanvullen.

Wij installeren volgens uw wensen. Van nieuwbouw tot technisch beheer, van industrie & utiliteitsbouw tot en met hotelschepen; bij al onze activiteiten staat een tevreden klant centraal. Volgens ons is dit namelijk de belangrijkste voorwaarde om duurzaam samen te werken. Daarom werken we zowel in de nieuwbouwfase als in de technisch beheerfase vanuit een projectteam, respectievelijk met een gespecialiseerde accountgroep per technische discipline.

Duurzaamheid en energiezuinige oplossingen zijn verweven in onze aanpak. Wij onderscheiden ons door onze zorg voor de voorbereiding en uitvoering van projecten. Opdrachtgevers kiezen ons niet alleen om onze uitgebreide technische kennis, maar ook om ons vermogen om samen te werken en te coördineren.

Een prettige werkomgeving met het juiste comfort verhoogt de productiviteit van medewerkers. Daar zetten we ons in iedere fase van een project graag voor in. Of het nu gaat om de ontwikkeling en realisatie van een nieuw plan of om het doelmatig beheer van een bestaande situatie: we doen het graag en goed! Met oog voor uw belangen en wensen op het gebied van kwaliteit, besparingen en duurzaamheid.

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 31
3371 XE Hardinxveld-Giessendam

T.  0184 - 61 39 11

E.  j.van.wingerden@klimaatservice.nl

Bekijk website