CJBD-bijeenkomst maandag 13 juni 2016: "Uit het goede hout gesneden"

30 mei 2016

Wij kregen de volgende uitnodiging binnen.

Wij nodigen je graag uit voor de 6e CJBD-bijeenkomst van 2016 op maandag 13 juni a.s.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door Meerkerk Houtbouw en in goede samenwerking georganiseerd door de gemeente Hardinxveld-Giessendam en de ondernemersverenigingen Ondernemend Hardinxveld en Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD).

Hardinxveld-Giessendam zal binnenkort officieel toetreden tot de Drechtsteden. Hoogste tijd dat de (jonge) bedrijven uit de Drechtsteden en Hardinxveld-Giessendam nader kennis met elkaar maken. Accountmanager Bedrijven: Xanthine Jut van de gemeente deed een prima voorstel voor een bedrijfsbezoek; passend bij het thema: 'uit het goede hout gesneden'; namelijk bij Meerkerk Houtbouw B.V..

Na de opening door wethouder Benhard van Houwelingen en een intro door beide ondernemersverenigingen, kijken wij deze avond in de keuken van dit mooie familiebedrijf en vertelt ondernemer Jan Meerkerk ons zijn verhaal; dat de moeite waarde is! Met dank aan Meerkerk Houtbouw kunnen wij al netwerkend genieten van een drankje én een heerlijk buffet, bereid door 'huiscateraar' Nannings. In een leerzame en aangename sfeer maak je kennis met ondernemers die je normaal gesproken misschien niet direct treft in je eigen netwerk, maar die je netwerk wél kunnen vergroten!

Klik hier voor de hele uitnodiging en om u aan te melden.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen