Doe mee aan het beleggingsspel bij Rabobank Merwestroom

10 oktober 2016

Op maandag 7 november 2016 organiseert Rabobank Merwestroom een beleggingsspel in de bankhal in Sliedrecht. Het beleggingsspel is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met de economie en de beurs. Tijdens iedere spelronde wordt een economische situatieschets van het Centraal Plan Bureau aan de deelnemers voorgelegd.

Aan de hand van deze situatieschets proberen de deelnemers hun fictieve vermogen zo goed mogelijk te beleggen, zonder dat zij vooraf kennis hebben welk beleggingsjaar het betreft. Na 10 minuten worden de invulformulieren ingenomen en afgezet tegen de werkelijke rendementen. Na iedere spelronde wordt het betreffende beleggingsjaar geëvalueerd. Ook krijgen deelnemers nuttige tips die zij in de dagelijkse praktijk kunnen gebruiken.

Door het spel krijgen deelnemers inzicht in de wisselwerking tussen economie en beurzen. Aan het einde van het beleggingsspel zal de deelnemer of groep met het hoogste rendement worden uitgeroepen tot winnaar van de avond.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op maandag 7 november om 19:00 uur. Meld u aan door contact op te nemen met uw accountmanager, of door een mail te sturen naar communicatie.merwestroom@rabobank.nl. Reserveer snel, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen