In 1,5 uur € 820.000,- besparen?

22 april 2016

Per 1 januari 2016 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) aangepast. De meest besproken wijziging is de invoering van de zogenaamde meldplicht bij datalekken. De wijziging raakt alle bedrijven in Nederland en toch is 95% niet goed ingesteld op de veranderde wetgeving en de gevolgen van cybercriminaliteit. En dat kan grote gevolgen hebben, want een overtreding van de privacywet kan een boete tot maar liefst € 820.000,- betekenen.

De afgelopen maanden organiseerde WSB Solutions uit Hardinxveld-Giessendam diverse informatiebijeenkomsten over cybercriminaliteit en de veranderde wetgeving. Deze werden zo druk bezocht dat is besloten om nog een informatiebijeenkomst te organiseren en wel op donderdag 19 mei. Hier krijgt u antwoord op de volgende vragen:

  • Waarom zijn juist MKB-bedrijven vaak de dupe van cybercriminaliteit?
  • Wat is er precies binnen de privacywetgeving gewijzigd en wat zijn hiervan de consequenties?
  • Hoe, wanneer en aan wie moet een datalek worden gemeld?
  • Wat zijn de risico’s en oplossingen van de nieuwe privacywetgeving?
  • Hoe zet u een veilig ICT-beleid op binnen uw organisatie en hoe documenteert u dit?

Ongewenst computergebruik van uw medewerkers
Tijdens de informatiebijeenkomst laten we u ook kennis maken met speciale software waarmee u uw organisatie beschermt tegen ongewenst computergebruik. Hiermee heeft u naast het beveiligen van vertrouwelijke informatie ook invloed op de tijd die medewerkers online doorbrengen en op websites die men onder werktijd mag bezoeken.

Actie
Bezoekers van de informatiebijeenkomst krijgen de mogelijkheid om de software 1 maand gratis uit te proberen en ontvangen daar bovenop nog eens 50% korting op de basis installatie en uitleg van deze software. In plaats van € 995,- betaalt u slechts € 495,-.

Inschrijven
Is uw interesse gewekt en wilt u binnen 1,5 uur op de hoogte worden gebracht van de veranderingen? Reserveer dan snel uw plek via www.wsb-solutions.nl/inschrijven

Wanneer: Donderdag 19 mei
Hoe laat: 15:00 – 16:30 uur
Waar: WSB Solutions, Kade 30 te Hardinxveld-Giessendam
Voor wie: Directieleden, P&O-functionarissen en IT-managers
Inschrijven: www.wsb-solutions.nl/inschrijven

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen