JL Muns BV neemt Edwin’s Service te Oosterhout over

09 maart 2016

Met genoegen brengt JL Muns BV u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen J.L.Muns BV. Met ingang van 1 maart hebben wij de activiteiten en medewerkers van Edwin’s Service te Oosterhout overgenomen. Edwin’s service BV heeft een indrukwekkende geschiedenis opgebouwd waarin het uitblinkt in vervaardigen van hoogwaardige funderingsmachines, open laadbakken, verkoop en service van Palfinger en VDL producten. Ook heeft het bedrijf een goede naam opgebouwd voor levering en opbouw van o.a. kipper hydrauliek, reparatie en onderhoud van grondverzetmaterieel en betonpompen. Het bedrijf Edwin’s Service gaat verder onder de naam Muns Hydrauliek Oosterhout kortweg MHO genoemd. De bedrijfsculturen van beide bedrijven sluiten naadloos op elkaar aan en hebben een eigen mooie geschiedenis en betrokken medewerkers. Door deze overname breiden we de hydraulische cilinderrevisie in Noord- Brabant uit en is er voor J.L. Muns BV de mogelijkheid om in eigen beheer een open laadbak in combinatie met een Palfinger /Epsilon kraan aan te bieden. Deze bedrijfsovername biedt voor u als klant alleen maar voordelen en door de grote orderintake zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet. Om succesvol te blijven hebben we continu aandacht voor innovatie, kwaliteit en creativiteit om daarmee groei en rendement op lange termijn te realiseren.

Over J.L. Muns BV:
Het bedrijf bestaat inmiddels 44 jaar en is gespecialiseerd in het vervaardigen van hydraulische cilinders en daarnaast uw partner in de regio voor Palfinger producten. Met name in de scheepvaart hebben we een goede naam opgebouwd in het snel en vakkundig repareren van hydrauliek op schepen, werk pontons en passagiers schepen. Als één van de weinige bedrijven in Nederland verkopen en verlenen we service aan Palfinger marine kranen en power packs, daarnaast zijn we dealer van Artison heftrucks in de range van 1,5 ton tot een hefvermogen van 10 ton. Door onze vakkundige en geschoolde medewerkers worden de heftrucks op locatie gekeurd en onderhouden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor hydraulische storingen en onderhoud aan machines.

Over MHO:
De betrokken medewerkers in de vestiging in Oosterhout zijn meegegaan met de overname en daarmee is de kwaliteit gewaarborgd. Het bedrijf wordt geleid door de heer Edwin van Gool en de projecten door de heer Twan Joosen. De verkoop van Palfinger en VDL producten in deze regio wordt begeleid door de heer Emiel Deventer en uiteraard kunt u ook nog bij de heer van Gool terecht. Administratie en facturering wordt vanuit Hardinxveld uitgevoerd. Voor de planning van keuringen en reparatie kunt u direct terecht op de vertrouwde locatie en de gegevens zijn ongewijzigd. Mede door dit totaalaanbod bieden wij u een breed scala aan dienstverlening waar u optimaal wordt bediend en ontzorgd. Door de overname zijn er inmiddels 23 gemotiveerde medewerkers werkzaam bij beide bedrijven.

Gegevens:

  • Directie en sales voor beide bedrijven Piet van de Werken info@jlmuns.nl
  • Directie en administratie voor beide bedrijven Monique van de Werken monique@jlmuns.nl
  • Sales beide bedrijven Emiel Deventer emiel@jlmuns.nl
  • Bedrijfsleider Hardinxveld Marcus Lock werkplaats@jlmuns.nl
  • Project leider Hardinxveld Mees Klein meesklein@jlmuns.nl
  • Bedrijfsleider en sales Oosterhout Edwin van Gool edwin@mho-bv.nl
  • Project leider Oosterhout Twan Joosen twan@mho-bv.nl
     

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.
JL Muns BV
Hakgriend 14
3371 KA Hardinxveld
Tel: 0184-614410
I www.jlmuns.nl

Muns Hydrauliek Oosterhout BV
Gouden Rijderstraat 4
4903 RD Oosterhout
Tel: 0162-469909
I www.mho-bv.nl

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen