Openstelling kandidaat voordrachten Business Event Alblasserwaard 2016

03 juni 2016

Op maandag 14 november 2016 vindt de 5e editie van het Business Event Alblasserwaard plaats. Naar verwachting zullen er op deze avond veel ondernemers uit de regio aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ bekend gemaakt. Er zal ook een speciaal netwerkterras worden ingericht voor ondernemers die tijdens de avond als belangstellende aanwezig zijn.

Het Business Event Alblasserwaard wordt ondersteund door hoofdsponsor ABN AMRO, official partner Visser & Visser Accountants, businesspartners, commissieleden en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen.

Wie worden de winnaars van dit jaar? 
Vorig jaar namen Maria Johanna Hoeve, J. van Mourik & Zn Schoenen & Lederwaren en Van Dijk Inpijn B.V. de awards mee naar huis. De Rabo Publieksprijs werd gewonnen door Klop Visserij. Ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en betrokken zijn binnen de deelnemende gemeentes, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, en Giessenlanden, kunnen voor 2016 worden voorgedragen als kandidaat. De voordrachten dienen voorzien te zijn van een korte motivatie.

Een deskundige jury, onder leiding van notaris Hans Koppelaar, zal de kandidaten nauwkeurig toetsen aan de criteria voorwaarden en selecteren in 3 onderscheidende categorieën. Te weten Starter van het Jaar, MKB & Detailhandel en Industrie & Dienstverlening.

Voordragen kandidaten
Voordrachten kunnen uiterlijk tot 17 juni a.s. worden ingediend via de website van de organisatie, www.businesseventalblasserwaard.nl via de link ‘kandidaten voordragen’. Voor algemene informatie kunnen belangstellenden ook contact opnemen met de organisatie Network Business Events via: 0318-658740 of per e-mail: info@nbe.nu.

Social Media
Volg ons op Twitter via @NBEnu en twitter mee over het Business Event Alblasserwaard via #BEAL16. Like ons ook op www.facebook.com/bealblasserwaard.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen