Verschoor reizen is onderneming van het jaar 2016!

17 november 2016

(SLIEDRECHT) – Tijdens de vijfde editie van het Business Event Alblasserwaard is Verschoor reizen maandagavond uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar 2016’ in haar categorie! In de Sliedrechtse Lockhorst waren alle genomineerde ondernemers en belangstellenden aanwezig om de award uitreiking voor ‘Ondernemer van het jaar 2016’ bij te wonen. Verschoor reizen won deze prijs in de categorie ‘MKB en Detailhandel’ in de regio Alblasserwaard.

“Een familiebedrijf met een rijke historie in de regio. Geeft de nieuwe generatie de kans deze onderneming verder uit te bouwen en de regio te vergroten. Sterke marketing strategie en heldere doelen voor de toekomst waarbij meerdere pijlers binnen het bedrijf worden uitgebouwd wat zorgt voor continuïteit”, zo klonk het juryrapport.

,,Als je over ruim 93 jaar als familiebedrijf dagelijks al je passie en energie in het bedrijf steekt, is het ontzettend leuk om hiervoor erkenning te krijgen. Het is een grote eer om deze award te mogen ontvangen, iets waar wij met het hele team erg trots op kunnen zijn”, sprak een blij verraste Jacco Verschoor (4e generatie) na afloop. Wethouder Van Houwelingen noemde het evenement een groot succes, en complimenteerde alle winnaars en genomineerden voor hun inzet en prestaties. ,,Al jarenlang staat Hardinxveld-Giessendam stevig in de top 10 van gemeenten met de minste werkloosheid in ons land. Hier in Hardinxveld-Giessendam zijn wij trots op ons milieu waar hard werken centraal staat. Verschoor reizen is hier een prachtig voorbeeld van”, besluit Van Houwelingen.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen