BMN De Klerk neemt deel aan De Dag van de Bouw!

16 mei 2017

Op zaterdag 20 mei opent BMN De Klerk haar deuren voor het publiek tijdens de Dag van de Bouw 2017. De locatie is gratis te bezoeken en bestaat uit het realiseren van totaal 1.100 m2 bedrijfsunits voorzien van bovenloopkranen en 290m2 kantoorruimte. De verwachte oplevering van het bedrijfspand, waar IM Brouwer zich gaat vestigen is eind mei 2017. Deze nieuwbouw zal één van de eerste gebouwen in Hardinxveld-Giessendam zijn welke zonder een gasaansluiting opgeleverd zal gaan worden. De verwarming van het pand zal gerealiseerd worden door middel van warmtepompen. Een milieuvriendelijke manier voor verwarming en een duurzaam alternatief voor een cv-ketel op gas. De bouwlocatie is vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur opengesteld en biedt de kans om op een bijzondere manier de bouw van dichtbij te bekijken.

De bouw is een technische en creatieve wereld, waar veel te ontdekken valt. Werken in de bouw betekent afwisseling met veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden van daar dat ook het opleidingscentrum voor de bouw Bouwmensen Zuidholland Zuid deze dag op het terrein van de Wiedhaak te vinden is.

De Dag van de Bouw 2017 geeft ons gelijk de mogelijkheid om u een kijkje in onze eigen keuken te geven in de verschillende disciplines waar in wij werkzaam zijn.

Zo kunt u een kijkje nemen bij de productie van onze kunststof kozijnen ramen en deuren, in onze afdeling prefab beton, en onze timmerfabriek. Maar ook in de hal waar de productie is van onze kunststof schuifpuien en als kers op de taart onze afdeling machinale teak verwerking waar het ambachtelijke timmerwerk nog duidelijk zichtbaar is. Deze onderdelen worden in fases verzonden aan onze opdrachtgever waar wij dan uiteindelijk achteraan reizen om het dan als een puzzel in elkaar te zetten.

Sinds de zomer van 2016 is Aannemingsbedrijf W. Stam B.V. ook gevestigd op de Wiehaak 18.
Aannemingsbedrijf W. Stam B.V. is sterk in onderhoud en renovatie in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan projectmatige renovatie maar ook aan interne woning- en kantoorverbouwingen en werkzaamheden in de zorg. Ook verzorgen zij het plaatsen van prefab dakkapellen en het vervangen van kozijnen. Tijdens uw bezoek aan de Wiedhaak is er ruim gelegenheid om kennis te maken met dit bedrijf en welke werkzaamheden en projecten zij voor u kunnen realiseren.

Aan de Wiedhaak vind u ook onze buurman Cees Zwets.
Zwets Industrievloeren is uw betrouwbare partner in bedrijfsvloeren. Van de eerste kennismaking tot en met de oplevering wordt alles in eigen hand gehouden. Een goede bedrijfsvloer is immers de basis van uw bedrijf en verdient aandacht en zorg. Zwets Bedrijfsvloeren beschikt over eigen, goed opgeleide en ervaren stort- en monoliet (afwerk) ploegen die een goede uitvoering waarborgen. Graag vertellen zij hierover meer op de opendag.

Op 20 mei staat ons bouwteam voor u klaar met de koffie en hebben een leuke attentie voor u! 
Graag tot dan!

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen