Blokland Bouwpartners neemt deel aan de Alpe d’HuZes 2018

22 januari 2018

Wij als Blokland Bouwpartners zijn trots u te melden dat wij in 2018 ons 10-jarig bestaan hopen te vieren. Nu, na bijna 10 jaren van groeien tegen de stroom in en de (bouw)crisis overleeft te hebben, kijken wij met gepaste trots op deze tijd terug. Trots zijn we dan ook om aan te kondigen dat we in dit, voor Blokland Bouwpartners bijzondere, jaar deel willen nemen aan de Alpe d'HuZes 2018! Een groot deel van onze collega's gaat de uitdaging aan om fietsend of lopend deze berg, meerdere malen, te beklimmen. Uiteraard willen wij hiermee de KWF Kankerbestrijding steunen in de strijd tegen en met het onderzoek naar de vreselijke ziekte kanker.

Een ieder heeft in zijn of haar omgeving, of wellicht in eigen persoon, te maken met de vretende ziekte kanker. Hoeveel mensen zijn er niet waar groei niet meer mogelijk is en alleen nog kunnen hopen… Met elkaar willen wij de strijd aangaan en een bijdrage leveren, maar daar hebben we uw hulp bij nodig! Door onze sportieve prestatie en uw donaties hopen wij een aandeel te kunnen hebben in de strijd tegen en het onderzoek naar kanker.

Wilt u meer weten over Team Blokland Bouwpartners en onze voorbereiding op de Alpe d’HuZes, of wilt u ons sponsoren? Bezoek dan de website www.teambloklandbouwpartners.nl

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen