Proeferij inclusief Drechtsteden

22 januari 2018

Graag nodigen we u uit voor een uniek evenement in de Drechtsteden! Met dertig werkgevers en vijftig werkzoekenden met een vorm van een positieve beperking gaan we een mooi evenement beleven waarbij we de werkgevers kennis willen laten maken met dit potentieel van toekomstige medewerkers met mogelijkheden. Werkgevers Drechtsteden, Baanbrekend Drechtsteden, Hestia Werkt, Werkbank Drechtsteden en gastheer Assembly Partner zijn aanwezig om u voor te lichten over omgang met deze doelgroep en het zijn van inclusief werkgever. Tijdens de “Proeferij” maakt u, op innovatieve en ontspannen wijze, kennis met de verschillende facetten van het Inclusief ondernemen.

Inclusief werkgever zijn is zichtbaar in de wijze waarop u het werk organiseert en in de inrichting van uw organisatie. Een ‘Inclusieve werkgever’ biedt werkgelegenheid aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt en zorgt voor een werkplek op maat voor een inwoner. Hij heeft hier oog voor kan verschillen zien tussen mensen en ziet waarde in de diversiteit van zijn organisatie. Wilt u ook maximaal gebruik van de mogelijkheden van deze medewerkers en het potentieel op de arbeidsmarkt? Meldt u dan aan!

We heten u op DONDERDAG 15 FEBRUARI VANAF 15.15 UUR WELKOM BIJ: ASSEMBLY PARTNER B.V. aan de Calandstraat 17 te Dordrecht. Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

15.30 uur Welkom en introductie van de Proeferij door Peter Heijkoop, regionaal portefeuillehouder van o.a. Arbeidsmarktbeleid in samenwerking met Assembly partner en medewerkers.

16.00-17.15 uur De inclusieve Proeferij -> op een actieve en ontspannen manier maken we met elkaar kennis!

17.15 uur Voortzetting van de ontmoeting met een drankje en tapas

We zien uit naar uw komst. Opgave graag via deze link. Namens de partners en 99vandrechtsteden

Arie van den Herik

AssemblyPartner is een vooruitstrevend elektronicabedrijf. Al 35 jaar produceren, assembleren en monteren we hoogwaardige elektronica en elektrocomponenten voor uiteenlopende doeleinden en toonaangevende klanten. We denken graag mee over de produceerbaarheid van uw product, de inkoop, logistieke oplossingen, financiering en begeleiding tijdens het productieproces. AssemblyPartner levert totaaloplossingen, ook als we daarvoor verder moeten kijken dan de gebaande wegen. Het leveren van hoge kwaliteit, optimale service en flexibiliteit vinden wij vanzelfsprekend. Wat wij echter minstens zo vanzelfsprekend vinden, is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Al 35 jaar wordt AssemblyPartner succesvol gerund met als missie via het creëren van werkgelegenheid structureel bijdragen aan een socialere wereld. We laten daarmee zien dat het verdienen van geld uitstekend samengaat met de zorg voor elkaar en voor onze planeet.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen