Dumaco neemt Blokland Metaalbewerking over

28 augustus 2019

Met de overname van Blokland Metaalbewerking verstevigt Dumaco niet alleen haar positie als marktleider maar vergroot zij ook haar expertise en capaciteit op het gebied van verspaning.

Blokland Metaalbewerking bestaat al meer dan 50 jaar en werkt vanuit twee moderne productielocaties in Hardinxveld-Giessendam aan ferro en non-ferro halffabricaten. Het bedrijf is een begrip als one-stop-shop specialist. Het combineert jarenlange ervaring met een zeer modern machinepark en geautomatiseerde productie. Begin 2019 heeft Blokland Metaalbewerking haar machinepark verder uitgebreid met een Trumatic 7000 en heeft zij de primeur van de eerste TruLaser Center 7030 in Nederland. Ook dit is een lasersnijmachine, maar deze machine kan volledig zelfstandig opereren; van tekening tot aan gesorteerd product. Kortom, of het nou gaat om buis lasersnijden, lasersnijden, water snijden, ponsen, kanten buigen, frezen, draaien of assemblage, Blokland kan een totaal oplossing aan haar klanten bieden.

De huidige directie van Blokland Metaalbewerking wil graag snel de volgende stap zetten. Zij kijken ernaar uit om samen te gaan werken met de andere Dumaco vestigingen. “Huidige Dumaco klanten gaan profiteren van een completer aanbod aan bewerkingen waardoor we in staat zijn de dienstverlening van de gehele Dumaco groep naar een hoger niveau te tillen” zegt Edwin Voermans directeur Blokland Metaalbewerking.

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen