Team Blokland Bouwpartners heeft in 2019 een nieuwe uitdaging! Gaat u die met ons aan?

9 juli 2019

In 2018 heeft Team Blokland Bouwpartners deelgenomen aan de Alpe d’HuZes en in 2019 gaat Team Blokland Bouwpartners een nieuwe uitdaging aan! Dit jaar wordt er deelgenomen aan de Stelvio Challenge.

Dit is een initiatief wat door één van onze vaste relaties georganiseerd wordt, hierbij wordt de Italiaanse Stelviopas beklommen. Deze uitdaging wordt aangegaan voor Stichting Pim.

Stichting Pim is een stichting in Dorst waarbij jongeren met een meervoudige beperking kunnen wonen en/of een dagprogramma kunnen volgen. Wat Stichting Pim uniek maakt is haar persoonlijke zorg en hun doelstelling om de jeugd zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de gemeenschap.

Op 6 september a.s. zullen wij de Stelviopas beklimmen, de leden van Team Blokland Bouwpartners doen dit zowel fietsend als lopend. Als voorbereiding hierop heeft Team Blokland Bouwpartners een succesvol verlopen spinningmarathon georganiseerd bij Sportschool Fitter bij De Wit. Hierbij is een geweldige sponsorbijdrage van € 1.590,- opgehaald! Uiteraard zijn de teamleden momenteel volop in training om goed voorbereid deze uitdaging aan te gaan.

Wilt u meer weten over de Stelvio Challenge, haar deelnemers of hoe u kunt sponsoren? Ga dan naarwww.stelviochallenge.nl

Contact opnemen met de Bedrijfskern

Heeft u vragen of wilt u lid worden van Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op.

Versturen