Mannen verschoor

28-02-2024

Verschoor Reizen: Een traditioneel familiebedrijf met een moderne twist

Al honderd jaar is Verschoor Reizen een bekende naam in de regio. Wat ooit begon als een busbedrijf, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerde touroperator en groepsreis specialist. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door Christian Verschoor, de vierde generatie in het familiebedrijf.

Stokje overgenomen
De bedoeling is dat Christian per 1 januari 2024 officieel het stokje van zijn vader over zal nemen. In de loop van dit jaar zal het officieel geregeld en gevierd gaan worden. “De afgelopen jaren was ik al medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken”, zegt Christian. Zo zet hij op 31-jarige leeftijd, als vierde generatie Verschoor, de traditie voort die zijn voorouders hebben opgebouwd. Zijn vader Basjan en moeder Marjandel zijn nog steeds actief in het bedrijf en delen graag hun kennis en ervaring.

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid

Het bedrijf is in de loop der jaren gemoderniseerd. Christian: “Maar onze kernwaarden, kwaliteit, service en betrouwbaarheid, blijven behouden. We hebben ons ontwikkeld tot een complete organisatie voor reizen, met expertise in bus-, boot-, vlieg- en treinreizen. En in principe doen we dat over heel de wereld. We hebben al reizen naar de VS en IJsland georganiseerd.”

Zakelijke en recreatieve reismogelijkheden

Verschoor Reizen richt zich voornamelijk op bedrijven en biedt een breed scala aan zakelijke en recreatieve reismogelijkheden, waaronder bedrijfsreizen en incentive reizen. Met een focus op groepen onderscheidt het bedrijf zich in een specialistische markt. Bovendien biedt Verschoor Reizen financiële zekerheid aan haar zakelijke klanten, dankzij het SGRZ garantiefonds.

Lokaal betrokken

Het familiebedrijf is nauw betrokken bij de lokale gemeenschap en is lid van de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam. Christian: “Voor ons vooral van belang bij het versterken van onderlinge relaties. We wisselen kennis uit met andere bedrijven uit Hardinxveld-Giessendam. Maar ik vind vooral ook de gezelligheid belangrijk!”

Contact met gemeente

“Om eerlijk te zijn”, vervolgt Christian, “is het vooral mijn vader die de bijeenkomsten van de Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam bezoekt. Hij heeft daar meer tijd voor en hij treft daar veel generatiegenoten. Tijdens mijn laatste bezoek, werden we voorgelicht door de gemeente over ontwikkelingen. Dat contact met vertegenwoordigers van de gemeente, vind ik ook één van de sterke punten van de Bedrijfskern!”

Wilt u ook lid worden van de bedrijfskern? Neem dan contact met ons op. Kijk voor meer informatie over Verschoor Reizen op hun website.

Heb je een vraag aan De Bedrijfs­kern?

Wilt u meer informatie over de Bedrijfskern? Neem dan contact met ons op!

Contact

Postbus 223
3370 AE Hardinxveld-Giessendam

De Bedrijfskern is aangesloten bij::

Smart
Fod
Disclaimer
Privacy policy
Cookieverklaring
Wijzig uw cookievoorkeuren
Ontwerp & realisatie: MM Smart Delta Drechtsteden